פיסטולות במעי הדק סיפטומטיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/09/2021 | 06:00 | מאת: דנה

שלום רב דר הרופא הגסטרו בביח הציע לי לעבור ניתוח לטיפול בפיסטולות מסוג אנטרו אנטרליות ואני לא מרגישה טוב אני עם כאבי בטן מאוד חזקים ושלשולים ותחת טיפול ביומירה שלא מועילה כבר שנה וחצי ואני ביצעתי בדיקת דם לנוגדנים ורמת תרופה מחכה לתוצאות עוד לא הגיעו כמו כן האם במצב הנל כן מנתחים? ואם דרוש מעקב אחרי הניתוח? יש לי תור לרופא כירורג המטפל בי השבוע הקרוב אשמח לתשובה מהירה תודה

11/09/2021 | 06:03 | מאת: דנה

אני חולת קרוהן של האליום הסופי מעי דק

היי מה המחלה היסודית שלך קרון או קוליטיס?

היי אם יומירה לא עזר לך יש מקום שנפגש לדון על נסיון טיפול אלטרנטיבי לפני שמנתחים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת