בעייה במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/08/2021 | 10:43 | מאת: אייל

שלום דר !! סובל מעצירות ככל הנראה עקב נטילת תרופות .. השבוע ביקרתי אצל רופא גסטרו שהמליץ לי על תזונה ללא גלוטן למשך כחודשיים ולראות מה קורה . כמוכ המליץ לי על חלב מגנזיום נוזלי . ברצוני לשאול על המוצר ואציין שייש לי גזים ומה ניתן לקחת כלומר תחושת נפיחות בבטן וצורך ליציאה תודה על תגובתך ועוד שאלה האם בדיקת צואה יכולה לתת מענה זה או אחר באם חלילה יש בעיה וכיצד נוטל את המגנזיום תודה

היי חלב מגנזיום הוא תכשיר משלשל חזק יש בעיה כללית במערכת העיכול ולא ניתן לפתור אןתה דרךף האינטרנט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת