בעיות עיכול/בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/07/2021 | 16:52 | מאת: עדן

שלום דוקטור יקר, בן 29 , בריא . האם בעיות עיכול( דופק חזק קצת אחרי ארוחה כבדה, במיוחד כשהולכים לישון אחרי הארוחה) יכולות להיות קשורות בלבלב? בלחץ נפשי? והאם כדאילעשות בדיקת דם אנזימים של הלבלב (ליפאז עמילאז), כי עשיתי כבר את כל הבדיקות והכל תקין, תפקודי כבד, כליה, ספירת דם, הכל.

היי תתחיל לאכול רק 3 פעמים ביום תלעס היטב ולא לשתות בזמן האוכל ולא לנשנש כלום בין הארוחוץ נסה שבועיים ודווח על התוצאות השתדל כם לא לאכול אחרי 20

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת