קלפרוטקטין מוגבר, CRP תקין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/07/2021 | 09:39 | מאת: אפשרות קרוהן, קלפרוטקטין מוגבר חיובי

היי, אובחנתי עם מעי רגיז, קלפרוטקטין 35 לפני חצי שנה, CRP היה 8 בנוסף היה חיידק קריפטוספורידיום היום אחרי חצי שנה המשיכו תלונות על שלשולים חולשה עייפות כאבי בטן דם בצואה קלפרוטקטין חוזר 524 לפני בדיקת קולונסקופיה CRP 1.4 האם ייתכן שמדובר בקרוהן או קוליטיס? או טעות מעבדה כמו שהרופא טוען תודה

היי שתי האפשרויות יתכנו שמור על הרגלי אכילה נכונים ובעוד כחודש תחזור על הבדיקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת