רפלוקס ושטי. סיבה אפשרית בקע האיטלי ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/05/2021 | 12:04 | מאת: מיכאל

בן 59, בגיל 36 מצאו 3 פוליפים והוציאו גם בביקרות 3 פעמים תקין. אין לי עצירות יציאה יומית תקינה. אבל יש לי כאבים לחץ בדופן הבטן. יש לי מחזורים של ריפלוקס. גסטרוסקופיה גם תקינה לפני 4 שנים. התגברתי על הריפלוקס במוסף לאי הנוחות בבטן שזה ממש לוחץ. אמרו מעי רגיז הורדתי כמעט הכל ירקות חיים פירות, שזה ממש עושה בעיות. ארחות רטנות. חלב ללא לקטוז. עכשיו הופיע אצלי בהדמעה, במסגרת צילום ריאות סי.טי לנודלים, לא סרטניים מעקב, בבדיקה האחרונה בקע סרעפתי קטן האיטלי, !!!!!בהדמיות ריאות קודמות לא צוין בקע זה, שאלתי האם חתכן שכל הבעיות נובעות מהבקע הסרעםתי??או שזה מכלול משולב, ושאלה שניה. האם בקע סרעפתי האיטלי קטן, יכול להסגר מעצמו או שזה בלתי הפיך, ורק עלול לגדול? בנתיים משתמש בקונטרלוק 40. עזר. תודה

היי מה השאלה?

26/05/2021 | 10:57 | מאת: מיכאל

האם יתכן שכל הבעיות נובעות מהבקע הסרעפתי??או שזה מכלול משולב, ושאלה שניה. האם בקע סרעפתי האיטלי קטן, יכול להסגר מעצמו או שזה בלתי הפיך, ורק עלול לגדול?תיקון רק בניתוח?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת