אולטראסאונד בטן ,מעקב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2021 | 17:21 | מאת: א

שלום דר,אני צריכה לעשות אולטראסאונד בטן,כמעקב אחרי גוש סולידי בכיס מרה לידו שנאמר שהוא כנראה פוליפ.ידוע במשל עשור.התחיל 3 ממ לפני עשור ולפני שנתיים עשיתי שוב גדל ל 6 ממ לפני חצי שנה 81 ממ ונרשםגם רושם לדופן מעובה.מאד דואגת.ניתן לי שוב אולטרא בטן תחתונה ועליונה לעשות עכשיו בביח.נאמר לי לא לאכול מס דברים יום לפני מה שאף פעם במכונים לא נאמר לי דבר על אוכל לפני.אין את מי לשאול בביח וייתכן שמי שאמר לי הסביר לרופאה משהו שלא כהלכה?האם יש נוהל כזה של לא לאכול דברין מסויימים לפני אולטרא כזה? האם עיבוי ופוליפ אן יעבור את הסמ זה כבר בטוח ניתוח?מאד פוחדת ודואגת,אודה לתשובותיך הכנות בשני השאלות

21/05/2021 | 17:23 | מאת: א

למעלה ***אם יעבור את הסמ

היי מצטער אין לי בכלל פרטים רפואיים מספיקים כדי להיות מסוגל לענות

28/05/2021 | 12:48 | מאת: א

דר איזה פרטים חסרים לך?אולטראסאונד בטן עלי לעבור מעקב אחר כיס מרה שכנראה יש שם פוליפ שגדל ל81 ממ לפני חצי שנה.כעת שוב בדיקה הפעם נאמר לי בביח שחא לאכול ירקות סיבים בשר יום לפני.מוכר הנוהל הזה?בעבר נבדקתי ללא ההנחייה הזו בקהילה שעשיתי.והאם יגיע סמ זה כבר ניתוח??

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת