פיברומיאלגיה כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/03/2021 | 07:41 | מאת: מרדכי

שלום וברכה אני אובחנתי עם פיברו אני משתמש בכדור שנקרא פרופסיה לשיער כבר מספר שנים וחשבתי אולי זה מקור לכאבים (הפסקתי שבוע אחד לקחת ולא ראיתי שיפור) האם יכול להיות שזאת הסיבה לכאבים ? כמה זמן לוקח לכדור להפסיק להשפיע ? אם כן כמה זמן אני צריך לתת לזה ניסיון בלי הכדור ? בברכה

היי חייב עוד פרטים עליך

21/03/2021 | 12:56 | מאת: מרדכי

היי דוקטור אני כמעט בן 37 לפניי כחצי שנה התחיל לי הכאבים אני בריא בכל בדיקות שעשיתי (בדיקות דם emg מיפוי עצמות וכו ) אני משתמש בפרופסיה וגם הגנרית פינסטרייד כבר כמה שנים 1 מג (שאני שותה יין בערב שבת מתחיל לי כאבים ניכרים כמה ימים מה עוד תרצה לדעת?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת