תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/03/2021 | 02:19 | מאת: הדר

דר שלום רב, תופעה בעייתית מאוד-לפני כשנה החל לי טעם וריח רעים מאוד בפה. לקח שנה שלמה עד שרופא גסטרולוג אחד מיני רבים ,נתן לי תרופה בשם FLAGYL 250MG. לקחתי אותה-וזה פתר את הבעיה. לאחרונה שוב מופיעה הבעיה. הקשר היחידי שאני שמה לב בין שתי התקופות האילו זה לקיחת תרופות משככות כאבים- קומבודקס ואופטלגין במשך כמה ימים רצופים (בעיות שונות כמו חום או כאב ראש). רציתי לדעת מה דעתך בנושא? מה יכולות התרופות האילו לעשות שגורמות לתופעה הזו לקרות? זה מעולם לא קרה לי,רק בשנה וחצי האחרונות תודה

היי לא יודע מה התרופות תני לי מעט יותר פרטים עליך

07/03/2021 | 23:19 | מאת: הדר

אילו פרטים? בריאה ,תזונה ושתיית מים בריאים .כל התרופות רשמתי במה השתמשתי . שלילה של צרבת,הליקובקטור או פטרייה בלשון,חניכיים בריאות לחלוטין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת