RE: כאבים אחרי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2021 | 21:28 | מאת: מרדכי

שלום דוקטור לפניי שנה וחצי עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד ימין עם רשת לפרסקופי יש לי כאבים באזור כנראה בגלל שהרשת מקרינה לעצב (אין פגיעה עצבית).עשיתי את כל הבדיקות זה מה שנאמר לי מומחה לבקע ושהרשת תסתדר עם הזמן האמת שככה קרה והכאבים הלכו ופחתו לאחרונה ניסיתי לחזור לעשות ספורט והכאבים חזרו האם יש לך ניסיון במקרים כאלה אם כן איזה טיפול הייתי מציע ? בברכה

28/02/2021 | 11:58 | מאת: מרדכי

בנוסף רציתי לציין שאני ניסיתי טיפול הומופאתי שכולל 2 פרוביטיק ו2 כורכום ושינוי תזונה מה שאני עדיין ממשיך לקחת

היי אין מה לעשות חוץ מלהתפלל ולחכות ברוב המקרים הכל משתפר עם הזמן

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת