שאלה לגבי פיברומלאגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2021 | 21:11 | מאת: מרדכי

בסד שלום וברכה דוקטור אני בן 36 אובחנתי בפיברו לפניי מספר חודשים ויש לי מספר שאלות לגבי הטיפול 1 איזה טיפול אתה מציע ? (אם אפשר לפרט ) 2 האם יש אפשרות להחלים מזה באמצעות הטיפול שלך ? האם אנשים החלימו מזה ? 3 האם זה טיפול שאני יצטרך באופן קבוע ? 4 כיון שזה סכומים לא מבוטלים אשמח לדעת כמה טיפולים לערך רק בערך צריך לעשות בין לבין כמובן בלי התחייבות ? 5 בגדול מה אתה מציע דוקטור שבוע טוב ומבורך

היי אני מטפל בעירויים עם ויטמינים ומינרלים בשילוב עם טיפולי אוזון הייתי מציע לצלצל ולדבר איתי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת