בקע סרעפתי ודלקת בשווט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2021 | 18:33 | מאת: אדם

שלום ד"ר, לצערי התור לרופא שלי הוא לעוד המון זמן ולביינתים אני מודאג אם תוכל בבקשה לעבור על הבדיקה. בן 20, סובל מצרבות ולעיתים גם מכאבים בחזה. עברתי לפני כשנה בדיקת אנדוסקופיה ויצא שיש לי בקע סרעפתי קטן ודלקת בוושט דרגה שלוש לאחר חודשיים בבדיקה נוספת לאחר שנטלתי PPI ירדה הדלקת לדרגה 1. הייתי מועמד לניתוח אך בעקבות בדיקת הPH החליט הרופא לא לעשות ניתוח השאלה שלי מדוע ? וכיצד ניתן לטפל בוושט רגישה? כרגע אני נוטל לנטון 30 מג פעם ביום האם זה טיפול מתאים? (אני עדיין סובל לפעמים מצרבות בלילות וכאבים בחזה). אני באמת מודאג וגם סובל והתור לרופא גסטרו שלי הוא לעוד המון זמן אודה לייעוצך. מצ"ב תוצאת בדיקת PH פורים שמח!

היי מה השאלה ?

02/03/2021 | 22:56 | מאת: אדם

השאלה היא כיצד מטפלים בזה? וממה זה נובע? והאם באמת אני הולך לחיות עם זה כל החיים(אני ממש סובל מצרבות וכאבים בחזה, זה מפריע לי לישון בלילות וכמובן משפיע לאורך כל שעות היום)? אשמח למענה תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת