בטן נפוחה אחרי כריתת כיס מרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/02/2021 | 08:58 | מאת: נילי

לפני 5 חודשים נעשתה כריתת כיס מרה בגלל אבנים בכיס ובדרכי המרה.,ומאזהבטן נפוחה כאילו הצלעות לוחצות עלי ה.וכל דבר שאני אוכלת מגביר את את הכאב בקיבה והלחץ כאילו חגורה לוחצת.והמון מיץ קיבה ביציאות וטעם מר בפה.(לפני הכריתה נעשהercp שגרם לדלקת בלבלב וצהבתלאחרונה נעשה mri ו c.t תקינים).מקבלת אומפרדקס פעמיים ביוםשלא עובד.וירידה במשקל אני בת 75 ואיכות החיים שלי קשה. אם אפשר הסבר לכל התופעות האלה שהתחילו אחרי כריתתכיס המרה.אין עצירות ולחץ דם מטופל. למה מיץ המרה מופרש בכמות גדולה.ומה הכאב והלחץ של הצלעות על הבטן. מתנצלת שזה קצת ארוך אבל קשה לי

היי יש קושי בעיכול עקב חסר באנזימי עיכול נסי תכשיר הנקרא קריאון 10000 יחידות 2-4 כדורים עם האוכל אם לא מסתדר צרי קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת