קלוסטרידיום והשלכותיו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/02/2021 | 10:11 | מאת: יאיר

עקב טיפול אנטיביוטי הופיע אצלי חיידק קלוסטרידיום. סבלתי משלשולים מרובים וכאבי בטן. לאחר 10 ימים טיפול בפלאג'יל , החיידק נעלם אולם היציאות עדיין קרובות לשלשול ומידי פעם קצת כאבי בטן. בדיקות דם שעשיתי לאחר הטיפול הראוALT 64 ו AST 62 וכן PROTEIN 6.5. שבועיים לאחר מכן הבדיקות היו נורמליות. עכשיו, חדשיים לאחר הטיפול היציאות שלי מרובות ורכות מאד. לפעמים גם כאבי בטן. האם אלו עדיין תוצאות/תופעות של החיידק והטיפול בו? אני בן 72 ובסה"כ במצב בריאותי תקין פרט לנ"ל. אשמח להתייחסות, תודה

היי נסה תקופה של 2-3 שבועות של כלכלה דלת שארית או מה שנקרא כלכלה עוצרת אם לא תהיה הטבה צור קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת