כאבים בבטן העליון אחרי נטילת אופטלגין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/02/2021 | 19:08 | מאת: ברוך

שלום אני נטלתי כדור של Optalgin נגד כאבי ראש ובעוד 5-6 שעות אחרי הנטילה הרגשתי כאב וצריבה בצד ימין של הבטן העליון.בעבר נאלצתי ליטול הרבה תרופות נוגדי דלקת שאינם סטרואידים כמו Indometacin ,Ksefo,Selcox לטיפול בהתקפי גאוט(שיגדון) וגם הרגשתי אותה תגובה בצד הימני וגם בצד השמאלי של הבטן האם התגובה כזאת של מערכת העיכול לכדור אחד של Optalgin היא כתוצאה מנטילה של כמות גדולה תרופות- נוגדי דלקת שאינם סטרואידים?

היי התשובה היא שכן יש רגישות של רירית הקיבה ואל תיקח תכשירים על בטן ריקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת