הקאות ליחה בבוקר......

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/02/2021 | 10:18 | מאת: רוני

שלום דר. בן 47 בריא בבוקר בזמן צחצוח שיניים מופיעה לי בחילה והקאת ליחה. לפעמים שקופה לפעמים צהובה. היום הופיע ליחה בצבע ירקרק . במשך היום יש לי ליחה ונזלת מימית שקופה. אין כאבי בטן אין שלשולים. מה יכולה ליהיות הסיבה להקאות בוקר האילו.? איך אפשר לטפל בזה? באוגוסט 2018 בצעתי גסטרוקופיה נמצע בקע סערפתי קטן עם תמונה אנדוסקופית של esophagitis. וכל השאר מופיע כתקין. בדיקות דם מחודש אוגוסט 2020 תקינות.

04/02/2021 | 12:01 | מאת: רוני

יש לציין שזה מופיעה רק בבוקר בזמן ציצוח שיניים ! במשך היום הכל רגיל אין בחילות והקאות.

היי א . צריך לבדוק אותך ב. יש לשקול לבצע צילום חזה

06/02/2021 | 12:19 | מאת: רוני

באוגסט 2020 בצעתי צילום חזה תוצאה תקין.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת