בן 28 בריא, ספורטאי חובב.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/01/2021 | 22:01 | מאת: בנימין

ב 2016 אובחנתי עם חיידק הליקובקטר בעקבות סימפטומים חזקים, קיבלתי טיפול כ 3 פעמים כל אחד במרחק של שנה אחד מהשני, וללא הועיל. יש תקופות רגועות יותר והרבה פחות. עד היום הקיבה שלי נמצאת במצב של אי נוחות ונפיחות כמעט תמידית בבטן העליונה ומעט מתחת,ביקורים תכופים בשירותים, רגישות למאכלים. הטיפול המשולש לא פתר לי את הבעיה בשלושת הפעמים שקיבלתיו בעבר, ולרופאים לא היו פתרונות מעבר לכך. אני עושה ספורט קבוע איכות החיים שלי נסדקת, כמעט אובד עצות.

היי אין ספק שאוכלוסיית החיידקים במעיים לא תקינה ניסית טיפול פרוביוטי?

03/02/2021 | 21:41 | מאת: בנימין

לקחתי פרוביוטיקה כדרך אגב תקופה קצובה, אך לא טיפול של ממש..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת