יציאות מרובות גזים עם ריח ובטן נפוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/01/2021 | 19:34 | מאת: מירה

שלום, אני בת 23, בריאה, בתקופה האחרונה אני מרגישה אי נוחות בכל מה שקשור למערכת העיכול שלי אני מרגישה שיש משהו לא בסדר. הנושא מביך ואינני יודעת מה לעשות. מזה תקופה אני סובלת מיציאות מרובות ביום, פעם כמו שלשול ופעם מרגיש כעצירות אני מבלה זמן רב בשירותים ואחר כך לא מרגישה בנוח אפילו אחרי התרקנות. ושוב אחרי זמן קצר מרגישה שוב שאני צריכה שירותים, יש לי כל הזמן רעשים וקולות ששומעים מהבטן שלי, לפעמים אני מרגישה שהיא נפוחה, ועכשיו לפני שבועיים יש לי גזים כל הזמן עם ריח לא נעים בכלל ואני כבר די מתוסכלת ולא יודעת מה הסיבה לכך זה דבר נוראי אני חיה בסיוט ואני לא יודעת מה לעשות

היי נוצרה במעיים אוכלוסיה של חיידקים שהיא זו שאחראית לתמונה הקלינית נסי פרוביוטיקה ואם לא יעזור צרי קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת