בעיות קיבה , גזים אי נוחות ברום הבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/01/2021 | 18:38 | מאת: גיל

שלום כבר מס׳ שנים שאני סובל מבעיות בקיבה שבאות לידי ביטוי לאחר מאכלים מסוימים בגזים, גרפסים מרובים .במאכלים מסוימים בעיקר עגבניות, מטוגן / אוכל בחוץ כאבים ברום הבטן + בחילות למס׳ ימים. לאחרונה בשנה האחרונה רוב המאכלים שאני אוכל - לאחר מכן הסימפטומים ל גזים, גרפסים באים בתדירות גבוהה ואיני יודע מאלו מאכלים זה מגיע או לחלופין בעיה רפואית שיש לטפל. יש לציין כי לפני כחצי שנה עברתי בדיקת הליקובקטר עם תוצאה 6.0 קיבלתי שילוב אנטיביוטיקות וירד לנורמל אך עדיין מרגיש ללא שינוי יש לציין כי אני בדכ בריא ובן 34. אודה למס טיפים איך להתחיל טיפול/ בירור .

היי נוצרה במעיים אוכלוסיה של חיידקים שהיא זו שאחראית לרוב התלונות שלך נסה לקיחת פרוביוטיקה ואם לא יעזור משמעותית צור 'קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת