Cbd מורחב בבדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/12/2020 | 21:59 | מאת: לנה

בת 70 .הופנתי לבדיקת אולטלסאונד לבקשתי עקב נפיחות בבטן ועצירות. אובחן cbd מורחב 0.9 ממ.לא הודגמה סיבה ברורה.כיס מרה מעט מכווץ נבדקתי לא בצום.כל השאר נראה בסדר. עשיתי בדיקת דם העמילז 102 כשהתווך 100. ליפאז 16 כאשר התווך מתחיל ב 21. הופנתי לmrcp עד שיגיע מועד הבדיקה רציתי לדעת את דעתך לאור ממצעים אלו מאחר ואני מאד מודאגת. אודה לתשובתך

היי קשה לי לענות יתכן וההרחבה היא חלק מהגיל כדי להחליט עושים בדיקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת