תחושת חנק, גולה תקועה בגרון ודקירות חזקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/11/2020 | 23:57 | מאת: ליאורית

בת 48 סובלת מיזה כחודשיים מתחושת גולה תקועה בגרון המלווה לעיתים תכופות בדקירות חזקות באזור שמתחת לגרוגרת ממש בעומקו של הלוע. עברתי בדיקת סיב אופטי אצל רופא אף אוזן גרון שאיבחן אודם ובצקת בלרינקס כתוצאה מריפלוקס אך מעבר לכך לא מצא דבר. נוטלת אומפרדקס ללא שינוי או הטבה בתחושה. האם יכול להיות מצב של שריר/ים תפוס/ים בעומקו של הלוע? אשמח לשמוע חוות דעתך בעיניין

היי האם קיימת איזו שהיא מועקה נפשית ? יש מקום לשקול טיפול בנקסיום 20 מגר פעמיים ביום לתקופה וגם להתמודד עם המתח במידה וקיים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת