בטן....................

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/09/2020 | 20:32 | מאת: אתי

אני בגיל 65. גובה 163 שוקלת 78. שנים רבות מתלוננת על בטן נפוחה מאוד .עשיתי בדיקות אולטרסטונד .קולונוסקופיה.הכל תקין.יציאות סדירות.לא היו כאבי בטן.יש תיאבון. בנוסף מרגישה כובד עצום בבטן.קשה לי להתהפך במיטה ולקום מהספה. לקראת הערב מתחילה סדרה של גאזים שנמשכת עד הבוקר בהתרוקנות.בימים האחרונים הפחתתי כמויות מזון ובכל זאת יוצא כמות צואה כאילו שאכלתי הרבה.הכובד בבטן מעיק ומקשה על החיים. מה יכול להיות

היי יש לך בבטן אוכלוסייה של חידקים ופטריות שמתסיסים את סיבי המזון ומייצרים כמויות של גזים וזה קרוב לוודאי מקור רוב התלונות יש לטפל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת