הליטוזיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/07/2020 | 19:52 | מאת: הדר

דר יוסף שלום רב, מזה מעל ל6 חודשים אני סובלת קשות מהליטוזיס מהלווה גם בטעם מר בפה. אין הבדל אם אני אוכלת או לא ,שותה או לא,מה אני אוכלת (נקי יותר או פחות) הריח והטעם קיימים. קיבלתי תרופות של פטרייה ,עשיתי בדיקת הליקובקטור,הלכתי לרופא אף אוזן גרון שנתן לי אנטיביוטיקה לנזלת הכרונית שיש לי ,והייתי אצל רופא גסטרו ,כל אילו לא עזרו להעלמת התופעה המציקה הזאת. רופא הגסטרו טען כי מאחר ואין לי צרבות אז הבעיה איננה נובעת מהגסטרו,אך רופא אף אוזן גרון אמר שיכול להיות שהבעיה כן מגיעה מהגסטרו. מה היית ממליץ לי לעשות?לאיזה רופא לפנות? תודה!

היי א. מה עם רופא שיניים ב. יש מקום לפנות למרפאתי לנסות ולשנות את פלורת המעי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת