האם לגשת למיון בן 22

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/06/2020 | 04:01 | מאת: שאלה

אני בפאניקה אודה לעזרה אני בן 22 בריא לחלוטין, והיה לי אירוע חד פעמי לפני כמה ימים של יציאה שנראית חומה רגילה אבל שעל היציאה עצמה פה ושם בחלק מהמקומות היו כתמים קטנים מעט לבנים/אפרפרים קראתי באינטרנט (אסור לקרוא אצל דוקטור גוגל זה מכניס פאניקה! ) שמדובר בבעיה חמורה ובסוף כן נכנסתי לפאניקה ויקח כמה ימים לפחות שבוע עד שאפגוש רופא האם עליי לרוץ למיון? מציין שזה התסמין היחיד, אינני סובל מכאבים או מדבר נוסף

17/06/2020 | 21:29 | מאת: הבהרה קטנה

משהו קטן ששכחתי לציין זה היה אירוע חד פעמי , שבו יכלתי לראות כתמים לבנים בבירור על חלק מהצואה ביציאות לאחר מכן *לא* ראיתי צבע לבן בכלל, או שראיתי אותו בצורה אפסית עד לא קיימת כאשר 99% מהצואה נראית בצבע חום רגיל

היי ממש לא !!!! חכה שבוע ואם ממשיך שלח צואה לתרבית ופרזיטים ותולעים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת