תחושת חוסר נוחות בקיבה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/06/2020 | 16:54 | מאת: ליאורה

שלום רב, כבר חמישה ימים שאני מרגישה תחושת חמימות ומעט צריבה באזור המעיים ותשישות בכל הגוף כתוצאה מהמצב. גם התאבון ירד בגלל זה, כל פעם שאני אוכלת אני מרגישה קושי ותחושת שובע מהר. חשוב לומר שהייתה לי עצירות ולכן חשבתי שמנוחה יעילה תעזור אך כבר כמה ימים שהדבר מקשה עלי לפעול כראוי ואפילו מדיר מעט שינה מעיניי. מה גם, שביומיים האחרונים התחלתי לחוש תחושת כבדות באזור בית החזה ולהשתעל. העצירות כבר איננה והתחושה עדיין קיימת. מה יכול להיות הגורם לכך?? חשוב לציין שבגדים צמודים מקשים עלי מבחינה נשימתית ומבחינת הבטן. זה מגביר את הקושי. תודה לך על עזרתך. אני בת 25 והנושא החל בסמוך לימים לפני קבלת המחזור החודשי, אם זה עוזר במשהו.

15/06/2020 | 17:04 | מאת: ליאורה

אני רוצה לדייק: תחושת הכבדות בבית החזה לא החלה ישר עם חוסר הנוחות בבטן אלא רק משלשום או אתמול. ותחושת הצריבה היא בעיקר בבטן העליונה ובאה והולכת, לסירוגין, אבל עדיין מקשה על התפקוד היומי והיא גם בשאר חלקי הקיבה. יש דרך להקל על העניין? מה לעשות?

היי בכנות לא יודע אם לא יחלוף - וצריך קצת סבלנות - צרי קשר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת