בצקת בגרון , תחושה מציקה שמחמירה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2020 | 13:34 | מאת: ש

שלום , כבר שבועיים שיש לי הרגשה שמשהו תקוע לי בגרון . ב30/4 הלכתי לרופא א.א.ג שבדק לי את הגרון וראה שיש בצקת ונפיחות בגלל צרבת (שדרך אגב לא מרגישה בכלל את הצרבת) נתן לי מרשם לנקסיום כדור אחד בבוקר ומשאף פעמיים ביום . אמר לי לנסות שבוע ואם תורגש הקלה אז להמשיך חודש עם הכדורים ואם אין הטבה אחרי שבוע לקבוע תור לגסטרו . אני יודעת שעדיין לא עבר שבוע עם הכדורים אבל זה מרגיש לי כאילו זה מחמיר , הפה שלי יבש מאוד , תחושה כאילו הגרון נדבק ושיש משהו שתקוע בגרון ואין שום הקלה במהלך היום , תחושה מציקה ומעצבנת ומרגישה גם כאב עמום בלסת כמו שמרגישים כשיש בחילה או כשרוצים להקיא . השאלה שלי היא האם עדיין לחכות שבוע עם הכדורים למרות שמרגישה החמרה או לקבוע תור לגסטרו ? ואם אתה יכול להסביר לי מה בודקים בבדיקה ואיך היא מתבצעת. תודה רבה

היי המחשבה שיתכן ומקור הבעיה זה מיץ קיבה שעובר מהקיבה לכוון הוושט ואת זה בודקים בבדיקת גסטרו. לדעתי קצת סבלנות ולהמשיך עם הנקסיום

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת