איזה טיפול עליי לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/11/2019 | 23:33 | מאת: יצחק

אני בן 24 לפני כמה חודשים היו לי בעיות בקיבה של נפיחות בבטן בעיות ביציאות צרבות וכו' , אז פניתי לרופא ובבדיקת נשיפה יצא לי חיידק הליקובקטור , הרופא נתן לי טיפול של שלוש אנטיביוטיקות לאחר שסיימתי את הטיפול נשארתי עם כל התסמינים שהיו לי בחיידק אז עשיתי שוב בדיקה לחיידק וראיתי שהוא חוסל, הלכתי לרופא גסטרו והוא שלח אותי לבדיקת גסטרו סקופיה ששם אחרי הביופסיה אמרו לי שיש דלקת בושט וקיבלתי טיפול ב omepardex 20 לשלוש חודשים , האם הובחנתי נכון? יכול להיות שדלקת בושט עושה לי נפיחות בבטן ויציאות ללא התרוקנות ? אני מפחד שיש משהו שלא בדקתי ואני מפספס

היי עקב האנטיביוטיקות השתנתה הפלורה במעי וזה המקור לנפיחות.. זקוק לטיפול

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת