עצירות כבר כמה ימים ממה זה נובע?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/10/2019 | 04:49 | מאת: אור

שלום אני בן 45 לםני כמה ימים סבלתי מעצירות קשה רק לאחר שעשיתי חוקן ושתיתי סירום אבילאק זה ישתחרר לי אבל גם יומיים אחרי הצואה שלי קצת קשה ויורדת כמו כדורים קטנים ( סליחה על התיאור) אין לי כאבי בטן כרגע אבל היציאות אינן קלות, יש לציין שאני לאחר דיאטה מהשנתיים האחרונות שבהן ירדתי 20 קילו דיאטה שעשיתי לבד השאלה שלי למה עדיין היציאות לא רגילות ובמאמץ קל ? מה עלי לעשות וממה זה נובע? תודה

היי שינוי הרגלי יציאה מחייב בירור יש לנסות ולטפל בעדינות בבעיה ובמקביל לשקול בירור למשל קולונוסקופיה ועוד

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת