לחוץ מאד.אשמח לעזרה מהמומחים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/08/2019 | 13:39 | מאת: עדן

היי למומחים. אני סטודנט צעיר בן 24. חי בחרדות כבר המון זמן שיש לי משו בגופי, לאחרונה השיננית שלי שמה לב שיש לי על הלשון(בסוף הלשון) פטריה, עיגולים לבנים כאלו, ראיתי את זה בעצמי במראה- ומאז אני לא אני. לא מספר להוריי דבר, ומסתגר בחדרי. ובנוסף אני לא יודע אם זה קשור מערכת העיכול שלי לא כתמול שלשום.( צואה כמו סבון, תחושה לא טובה אחרי אוכל) . בבדיקות דם הכל תקין. למעט lym . אשמח לתשובה ושתפנו אותי למישהו,כי חיי אינם חיים.

15/08/2019 | 15:15 | מאת: עדן

אצרף גם תמונה.

היי יש סיכוי שיש לך פטריית קנדידה בלשון ואם היא קיימת בלשון יש סיכוי שהיא קיימת לכל אורך מערכת העיכול. יש לטפל מוזמן ליצור קשר

19/08/2019 | 21:30 | מאת: תשובה לדוקטור היקר.

היי דוקטור יקר, מהיכן להתחיל? למי פונים? אני נורא לחוץ, ובקופת חולים לא מתייחסים אליי , אומרים לי שאני צעיר, ו ״חרדות״ . האם אוכל לשלוח לך תמונה במייל?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת