תזונה לאחר התקף דיברטיקולוזיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/07/2019 | 15:02 | מאת: יעל

שלום. חודש לאחר התקף חוזר של דיברטי'. לפני שבועיים התחלתי לאכול תזונה יותר רגילה לאט. מכמה דיאטניות קיבלתי תשובות סותרות ואשמח לדעת: האם עלי לפחד מקינואה מבושלת בגלל הגרגירים הקטנטנים? מומלץ לאכול אותה...האם מותר סלט חסה? האם מותר מרק ברוקולי? והאם מותר סרדינים? אלו מזונות מומלצים אבל אני פוחדת.... תודה על הסברך, יעל

היי אין דיאטה חד משמעית יש להקפיד על ארוחות מסודרות להקפיד מאד ללעוס טוב ולא לשתות בזמן האוכל בזמן התקף מומלצת דיאטה דלת שארית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת