תרופת קראון /פנקריאין לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/01/2019 | 13:30 | מאת: חני

שלום בשל כאבי בטן מאוד מאוד חזקים שנמשכים כחודשיים, נפיחות בבטן וגזים, תחושה של רצון ללכת לשירותי מספר פעמים ביום וריר בצואה (עברתי קלונוסקופיה לפני שנתיים שהייתה תקינה) נתן לי הרופא את התרופה קראון לקחת 3 פעמים ביום עם הארוחות. מקריאה באינטרנט ראיתי שלא מומלץ לקחת את הכדורים למי שלא סובל מהלבלב. אשמח לשמוע חוות דעתך לגבי לקיחת הכדורים הללו ומה הם תופעות הלוואי הצפויות להיות לי במידה ואקח ומידת התאמתם לבעיה שלי. תודה רבה חני

היי כדורי הקריאון מכיליים אנזימי לבלב והם טובים לסיוע בהפרעות עיכול וספיגה יש מקום לשקול אפשרות של צמיחת יתר של פטריית הקנדידה כמקור לחלק או לרוב התלונות

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת