סובל מהקאות גרפסים כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2018 | 17:40 | מאת: רן

לפני חמש שנים היה לי חיידק הליקובקטור לקחתי אנטיביוטיקה והחיידק נעלם ואחרי חצי שנה התחלתי להקיא פעם בחודש ואחרי זה שלוש פעמיים בחודש ואז הפסקה ושוב חזר ההקאות היום אני מקיא בשבוע פעמיים שלוש ולפעמיים פעמיים ביום ויש לי כאבי בטן חזקים וכאבים הקרסוליים במרפקים העיניים יבשות עייף ושילשולים והרבה גזים ובטן נפוחה עשיתי את כל הצילומים שאפשר מי סיטי מוח וצוואר ובטן וצילומים מהפה ומהתחת עשיתי התרקנות כיבה והכניסו לי צינור מהאף ועד הגרון לבדוק שהאוכל לא נתקע בקרון עשיתי mri וסיטי a עשיתי בדיקה sibo ובלעתי קפסולה וידאו ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע והכל יצא תקין עשיתי בדיקות דם הרבה לכול המחלות ולכל מה שאפשר ולא יודעים למה אני מקיא הפרופסור אומר שיש לי דלקת שלא יודעים איפה זה אז מה אני עושה

היי לא פשוט חייב לשבת איתך ישיבה ארוכה עם כל הממצאים ולנסות לעשות אבחנה חלק מתהליך האבחנה יכול להיות נסיון טיפולי בהתאם לאבחנה אפשרית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת