יציאות מרובות בבקרים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2018 | 06:49 | מאת: חנה

כל בוקר יש לי 3-4 יציאות בטווחים של 1-1.5 שעות. כלומר אם אני צריכה לצאת מהבית בשבע אני צריכה לקום ב 2-3 כדי להתרוקן לפני היציאה מהבית. זה כמובן מאד מפריע לשגרת חיים תקינה ולחוסר שינה. אני שותה תה או מים בבוקר ולא אוכלת בדרכ ובכל זאת יש 2-3 יציאות ואז עוד אחת מיד אחרי ארוחת הבוקר. כשיש צורך לשירותים אינני יכולה להתאפק. אני בת 56.

היי האם זה חדש ? מה היה תפקוד מערכת העיכול כל השנים? האם את מטופלת בתרופות ? האם שינית הדיאטה? הייתי ממליץ ליצור קשר ולשוחח תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת