כאבי בטן ובידקת צליאק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/04/2018 | 10:02 | מאת: יפעת

שלום , בת 37, כאבי בטן רבים וגזים בשנים האחרונות, שהתחזקו לאחרונה. תת פעילות של בלוטת התריס בנוסף. הופניתי לבדיקות דם וצליאק . מצארפת את התוצאה. האם זה מעיד על צליאק?ואם לא, מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות אלו?אני סובלת מאי נוחות תמידית

לא צורפה תוצאת בדיקת הדם

29/04/2018 | 15:13 | מאת: יפעת

שלום, מתנצלת. מצ"ב התוצאות.

איפה?

08/05/2018 | 10:25 | מאת: יפעת

iga=187 (נורמה70-500) celiac screen=62.9 (נורמה0-40) transglutaminse_iga=0.2 (נורמה0-7.2) endomysial ab=negative ערות לבדיקות CELIAC SCREEN Includes TTG and DGP ‎לרופא:עדכון באתר המעבד

היי יש חשד סביר למחלת צליאק ומאד מומלץ לשמור תזונתית בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת