בבקשה עזרתך מודאגת וסובלת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/12/2017 | 00:00 | מאת: מלי

שלום רב. אני חולת פיברומיאלגיה. בחצי שנה האחרונה סובלת מכאבים בצד ימין בגוף. התחיל מהמותן ושתן תכוף.עבר לבטן תחתונה.עובר לכיס המרה. עובר לגב ולמותן וחןזר חלילה. שבוע לא כואב.שלושה ימים כואב במותן.שבוע במפשעה.יומיים אני בטוחנ שהתוספתן יתפוצץ.יש לי גסטרטיס ודלקת ושט מאובחנות. מה זה יכול להיות??? אני בחרדה קבועה.מדמיינת סרטן בכל איבר פנימי. מה זה יכול להיות ? אם חלילה היה סרטני הכאב היה הולך ובא? נודד ממקום למקום? יודעת שפורום זה לא אבחון אבל רוצה כיוון והגיון. תודה רבה

שלום בת כמה את? האם בוצע איזה בירור? האם נשלל אבנים בכיס מרה? בלי עוד הרבה פרטים בסיסיים קשה לענות

25/12/2017 | 20:39 | מאת: מלי

בוצעה לפני שנה גסטרוסקופיה דלקת בקיבה אובחנה. בוצע שתיה של תמיסת ברום ואובחנה דלקת קלה בושט . תרבית שתן שלילית. בבדיקת שתן מעט תאי דם אדומים.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת