כאבי בטן תחתונה עם בחילות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/12/2017 | 17:29 | מאת: ישראל

מזה כשלוש שנים אני סובל מכאבי בטן תחתונה. עשיתי כל בדיקה אפשרית, ct גסטרו וקולונוסקופיה, קפסולת וידאו, בדיקות דם מקיפות ולא נמצא כלום. בתקופה האחרונה הכאבים מחריפים ומלווים בתחושת בחילה והבטן לא מפסיקה להרעיש. הכאבים מחריפים בישיבה ובעמידה יש הקלה מסויימת. אודה על עזרתכם

היי סיפור כזה ממושך מחייב ישיבה ממושכת תוך מעקב קפדני אחר התלונות הבדיקות. כל זה לא יכול להעשות בצורה זו מוזמן להתקשר לקבוע פגישה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת