צריכה טיפול לתולעים במעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2017 | 07:25 | מאת: סתם אחת

שלום, יש לי תולעי מעיים זמן רב ואני לא יודעת לאיזה מטפל לפנות.. אני לא יכולה להרים ידיים ולהפסיק לחפש פיתרון, הייתי כבר אצל נטורופת עשיתי שינוי בתזונה ועדיין אני עם הבעיה של התולעים ועם גרד שהן עושות ולא מניחות לי לישון בגלל הגרד, אני רואה אותן מידי יום אז זה וודאי. איזה מטפל עדיף לטיפול בטפילים? מטפל ברפואה הוליסטית-איורוודה או מטפל ברפואה סינית?.. ואם יש לך מישהו להמליץ עליו.. בבקשה זה דחוף, תודה.

היי את לא צריכה מטפל אלא טיפול. פני לרופא המשפחה וקבלי תרופה. יש לתת לכל בני המשפחה ולהרתיח את כל כלי השינה

26/09/2017 | 21:13 | מאת: ...

לקחתי כבר וורמוקס ועדיין כל הזמן התולעים חוזרות .. למרות שאני שוטפת ידיים והכל ושומרת על הגיינה.

26/09/2017 | 21:13 | מאת: A

אף אחד מבני המשפחה שלי לא נדבק ממני ואני גרה לבד רווקה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת