גסטריטיס מזה חודש בצבא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2017 | 02:59 | מאת: מאיה

יש לי גסטרוניטיס מזה חודש, בהתחלה נטלתי תרופה שהעבירה לי את הכאב ותחושת חוסר הנעימות לכמה שעות וזה היה חוזר, כרגע נוטלת אומפרלדקס ונשארו לי 2 כדורים אחרונים. יש לי הפניה לגסטרולוג אבל כיוון ואני חיילת זה יקח עוד זמן, אתמול שתיתי אלכוהול, כ-5 כוסות, אני מודעת לכך שהפרזתי אך השאלה כרגע היא אם זה יכול להחמיר את המצב, לא מבחינת התסמינים אלא מבחינה בריאותית, קראתי שזה יכול להגיע למצב של כיבים ואף סרטן. כיוון ואיני יכולה להיבדק בזמן הקרוב פניתי לפורום. הדלקת לא נבעה מאלכוהול, זה בטוח, זה מהאוכל בבסיס כנראה. מה עוד אפשר לעשות? איך לטפל או להיבחן אולי עצמאית בלי לראות רופא? אמרו לי שזה יכול להיות אפילו חיידק

בהצלחה בצבא אם יש לך גסטריטיס יש להמנע מלקיחת תכשירים המעודדים אותה כמו אוכל מטוגן אלכוהול ועישון קני אומפרדקס בבית מרקחת - זה לא דורש רצפט וקחי לפחות לשבועיים כדור אחד ליום וקדמי את נושא הבדיקה בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת