כאבי בטן ושילשולים מתמשכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/05/2017 | 07:10 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור, אני בן 18 וכבר כמה חודשים אני סובל משילשולים, במיוחד בבוקר כשאני קם כבר לאחר כמה דקות שפתחתי את העיניים יש לי.. במשך היום כמעט ואין לי וזה מתבטא בעיקר בבוקר מה לעשות? תודה

שלום כמה זמן זה כבר נמשך? שלשול אחד או יותר? האם יש עוד תלונות ? כתוב בבקשה יותר בפירוט

11/06/2017 | 12:02 | מאת: מיכאל

נמשך כבר מעל לחצי שנה, ניסיתי לבדוק אם זה ממאכלים מסוימים וזה קורה לא משנה מה שאני אוכל ורוב הזמן זה פעם ביום לפעמים פעמיים וזה רק בבוקר אם יש לי בצהריים/ערב זה לא שלשול

11/06/2017 | 12:04 | מאת: מיכאל

כבר מעל לחצי שנה, ניסיתי לעקוב אם זה בגלל מאכלים מסוימים ואני חושב שלא כי זה קורה מכמעט כל סוג של מאכל שאני אוכל. לרוב זה קורה בבוקר ופעם אחת ביום לפעמים שתיים, אם יש לי שוב בצהריים/ערב כמעט רוב הפעמים זה לא שלשול אלא יציאה רגילה. אני לרוב מרגיש את הבטן בפעולה כבר לאחר כמה דקות שאני קם בבוקר

18/06/2017 | 19:01 | מאת: מיכאל

אשמח לתשובה..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת