מיואשת כבר מה התופעה הזו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/04/2017 | 20:58 | מאת: סובלת בבקשה עזרה

שלום דר אני בת 56 לפני 11 שנה יום אחד התעוררתי בבוקר עם לחץ חזק על שד שמאל לאחר הרגשתי כאב בצלעות ובגב מקביל לשד בהמשך דפיקות לב חזקות כל היום בלי הפסקה עברתי בדיקות דם mri שד בדיקות אורטופדיות מיפוי עצמות בדיקות קרדיולוג הכל תקין עברתי זריקות בין צלעי ועוד זריקות במרפאות כאב ללא שינוי . גם שום כדור לכאב לא עוזר לי כדור הכי חזק לא עוזר אני עד היום סובלת כאילו אני נושאת כמה קילו על החזה כובד תחושת שריפה דופק חזק לא מרפא במשך כל היום רק כשאני ישנה בלילה אני לא מרגישה מרגע שאני קמה על הרגליים אחרי 10 דקות אני מרגישה אתכל מה שכתבתי אני לא יודעת מה לעשות הרופא משפחה אמר לי יש דברים שלא מוצאים אז צריךצ לחיות עם זה אבל אני לא יכולה אני ממש בלי חיים 11 שנה אני כלל היום בוכה ודיכאון בגלל זהץ . גם לפסיכיאטר הלכתי שמילה אותי בכדורים ולא עזר לי כלום . אני רציתי לדעת איזו בדיקה אני צריכה להשלים? גם כואב ושורף לי בחלק של הv באמצע החזה בבקשה ממך ותודה על התשובה

30/04/2017 | 21:03 | מאת: בהמשך

יש לציין שאני מרגישה למעלה לכיוון בית החזה לםעמים רעשים כמו גזים . מה שבדרך כלל מרגישים בבטן

08/06/2017 | 14:24 | מאת: מאי

תעשי דיקור סיני יפתרו לך כל הבעיות!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת