קור פנימי שתן מסריח נפיחה(פלוץ) ריח חומצתי נזלת בכמות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/03/2017 | 19:25 | מאת: מושון

שלום ד'ר מזה מספר חודשים אני סובל מקור פנימי חזק ועד שאני לא נכנס למיטה בעזרת סדין חימום אני לא נרגע מה יכולה להיות הסיבה. שאני משתין הריח חזק מאוד כאילו של חומצה ממש ריח חזק מאוד מה יכול להיות שאני נופח (מפליץ) הריח כמו מפעל לחומצות ממש ריח חריף שאני נאלץ לא לעשותו שיש בני משפחה או כל גורם אחר אני שלעצמי נגעל מהריח ונאלץ לרסס את המקום לבל יריחו אנשים ממה יכולה להיות הסיבה כי אף פעם לא סבלתי מכך גם הצואה רכה מאוד יש לפעמים שאני צריך לרוץ להתפנות אין כאב בטן. נזלת מקנח בכמויות משני צידי הנחריים כל שעה לפעמים שעתיים בכמות גדולה יחסית אני בן 68 סוכרתי לא כל כך מאוזן ממתין למכון סוכרת תרופות:זריקה אינסולין+רפיד רמפריל 5 מג אמפריל 4 מג גנואט אספרין תודה על תשובתך מושון

שלום נראה שמדובר בזיהום זה או אחר במערכת העיכול. צור קשר לבירור

06/04/2017 | 23:07 | מאת: מושון

שלום ותודה רבה על תשובתך האם יכול להיות שזה מדבק את בני המשפחה והאם אנטיביוטיקה יכולה לפתור את הזיהום בדרכי העיכול ואיזה היית ממליץ כך אוכל ליידע את רופאת המשפחה שלצערי אינה מבינה הרבה תודה רבה חג שמח לך ולכל משפחתך העיקר הבריאות לכולם.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת