תוסף ייחודי לחולי סרטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/03/2003 | 14:14 | מאת: קבוצת הענבל

שאל את הרופא שלך - Ask your Doctor "קבוצת הענבל" - ישראל סיימה לאחרונה פיתוח של תוסף "אדפטוגני" ייחודי בשם Point4Life אשר פותח במיוחד עבור חולים אונקולוגיים כתומך משקם ותחזוקתי ייחודי למצבי Sress (לחץ ומעמסה) פיזיים ונפשיים. Point4Life מיועד בעיקר לחולים לאחר ניתוחים, טיפולים כימו ורדיו-טרפיים ו/או מבריאים ממחלות קשות. Point4Life מבוסס על מיצוי "רחב ספקטרום" בלעדי (PP-(Patent Pending המאפשר מיצוי יעיל של המרכיבים "האדפטוגניים" והבוטניים הפעילים של: Eleutherococcus Senticosus Panax Quinquefolius Gingko Biloba Echinacea Purpurea המיצוי הייחודי והשילוב הסינרגטי בין המרכבים האדפטוגניים והויטמינים (B6,B12,E,C) בפורמולציה מבטיח יעילות ופעילות אפקטיבית העולה במאות אחוזים על פעילות המרכיבים הבודדים. Point4Life זכה וממשיך לזכות "לקבלת פנים" אוהדת מצד רופאים מומחים בתחום, אשר רואים בו תיפול משלים/תומך בעל ערך רב. אז שאל את הרופא שלך איך Point4Life-Adaptogens יכולים לשנות את איכות חייך? את Point4Life ניתן להשיג בבתי המרקחת המובחרים או במרכז ההזמנות של החברה. לפרטים על בית המרקחת הקרוב למקום מגוריך או הזמנה ישירה טל: 09-8829992 הבראה מהירה ! קבוצת הענבל

שלום לא מכיר,לא שמעתי. אשמח לקבל חומר. נא לשלוח ל[email protected] תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת