וולטרן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/08/2003 | 20:49 | מאת: רעות

כמה זמן אפשר לקחת וולטרן?? אני משתמשת יום יום בנר וולטרן (לפני ארטרוסקופיה) אני משתמשת הוולטרן כבר 3 שבועות כל התחליפים לא עוזרים לי ארתרוסקופיה בעוד כשבוע האפם אין מניעה להמשיך לקחת את הוולטרן??

24/08/2003 | 22:21 | מאת: שלומי

מה זה אורתרוסקופיה?

25/08/2003 | 22:47 | מאת:

שלום רעות בד"כ השימוש בחומרים ממשפחה זו אינו מומלץ לתקופה ארוכה (במקרה שלך 4 שבועות הם תקופה ארוכה), אלא אם הדבר נעשה בפיקוח רופא. בכל מקרה יש לשים לב שלא מופיעה צואה שחורה המעידה על דימום במערכת העיכול, למרות שתופעה זו מופיעה פחות בלקיחת התרופה בצורת נרות. לימור איזנבוד