ברור שאלה בבקשה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/03/2003 | 02:48 | מאת: בר.

לכבוד : לימור איזנבוד. אני מבקש לקבל פרטים בנוגע לכדור -ניאוטיגאזון -אציטרטין 10mg . בברכה -בר.

12/03/2003 | 22:51 | מאת:

הי בר ותודה על פניתך נאוטיגזון הינה קפסולה לטיפול בפסוריאזיס. הכדור ניתן בד"כ אחרי שטיפולים אחרים לא הועילו או כאשר המצב קשה מאד. המינון נקבע ונמצא בפיקוח רופא. תופעות הלוואי השכיחות: יובש בפה ובריריות, אדמומיות בפנים, שבירות של השיער והציפורנים, הרגשה כמו-שפעת, כאבי ראש, ישנוניות, הזעה ועוד תופעות לוואי. אין להשתמש בתרופה בהריון וההמלצה היא להמנע מהתרופה חודש לפני ההריון, במהלכו ושנתיים אחרי הטיפול. בנוסף אין לתרום דם במהלך הטיפול ושנה לאחריו. לתרופה יש גם אינטראקציות עם תרופות אחרות, ולכן כדאי לידע רופא על כל תרופה אחרת שלוקחים. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

12/03/2003 | 23:12 | מאת: בר.

לכבוד : לימור איזנבוד . תודה רבה -על היתיחסותך . -בברכה בר.