ליפיטור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/03/2003 | 22:25 | מאת: jugyi

שלום רב האם יש הבדל בין ליפיטור וליפנור ? לפי העלון המצורף לכל אחד מהם , שניהם מיועדים להורדת השומנים בדם.

05/03/2003 | 00:10 | מאת:

הי jughi תודה שפנית לפורום. אמנם שני התכשירים שציינת מיועדים להורדת השומנים בדם, אך החומר הפעיל בשניהם אינו זהה. החומר הפעיל ב-LIPANOR הוא CIPROFIBRATE, ואילו החומר הפעיל ב- LIPITOR הוא ATORVASTATIN. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

06/03/2003 | 08:58 | מאת: jugyi

האם נכון כי אחד מהם משפיע בעיקר על הטריגליצרידים והשני בעיקר על הקולסטרול?. ושוב תודה מראש ותודה על התשובה המהירה

29/12/2003 | 23:11 | מאת: רין

בעלי לוקח תרופת פרבסטאטין, קראתי שהתרופה ליפיטור מורידה באופן הרבה יותר משמעותי את רמת הכולוסטרול . תוכלו להסביר לי את ההבדל בין שתי התרופות. או אולי הן זהות רק בעלי שם שונה. תודה

08/11/2007 | 13:37 | מאת: ריקי

אוד'ה לכם מאד מאד אם כבודם יסבירו מה הבדל בין ליפיטור ווהסמוביל. שניהם כידוע סטטינים. ומדוע הם גורמים להתכווציות שרירים והאם יש תחליף להורדת הכולסטרול מבלי לגרום להתכווציות תודה.