טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/05/2003 | 23:03 | מאת: פז

שלום רכשתי טבליות מולטי ויטמינים ומינרלים לנשים של Life בסופר פארם המטרה חיזוק המערכת הנשית במהלך טיפולי פוריות. אולם רשום בתוית שנשים בהריון והמתכננות הריון צריכות להוועץ ברופא. האם מותר לי ליטול את הטבליות? כמו כן בתק האחרונה אני מאוד עצבנית (בעקבות טיפולי הפוריות) איזו תרופה יכולה לעזור לי להרגע ? תודה

31/05/2003 | 16:44 | מאת:

שלום פז. בדרך כלל אין בעיה לקחת טבליות ויטמינים גם בתקופת הריון. ההערה נכתבת בעלון לצרכן על מנת שכל תכשיר הנלקח על ידי אשה הרה יבוקר על ידי רופא הנשים המטפל בה. ייתכנו מצבים בהם אשה הרה או המנסה להרות צריכה להמנע מחומרים מסוימים (אוכל, תרופות), הנמצאים בכל מיני תכשירים, ולכן בכל תכשיר תמצאי הוראה להוועץ ברופא באם את הרה. תכשיר הרגעה שתוכלי לנסות הן כדורי קלמנרבין או רסקיו רמדי. לימור איזנבוד