תרופות טבעיות לחרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/05/2003 | 21:42 | מאת: משה

שלום רב, רציתי בבקשה לדעת האם מוכרת לך התרופה הטבעית של סנט ג'ון, שמידע עליה ניתן למצוא גם באתר: http://www.anyvitamins.com/stjohnswort350.htm אני מבין שהחומר הפעיל הוא היפריקום פרפורטום ורציתי בבקשה לדעת: 1. האם יש בכך סכנה? 2. האם יכולה להיות ריאקציה כלשהי בינה ולבין תרופות אחרות, בעיקר אנטיביוטיקה? 3. האם כששואלים אותי אם אני נוטל תרופות, עלי לומר שכן? תודה רבה וחג עצמאות שמח, משה

04/05/2003 | 22:52 | מאת: moshmosh

לדעתי התרופה הטובה ביותר לחרדה נקראת "אינפורמציה" תקרא הרבה ותשוחח עם אחרים על הגורמים לחרדה שלך תרופות הם כמו כדור אקמול לכאב ראש - רק עזרה ראשונה. אשמח לשמוע ממה אתה חרד-ואני בטוח שכל הפורום ינסה לעזור לך להשתחרר מהחרדות - כמו שאומרים "בלי נדר"

06/05/2003 | 08:21 | מאת:

שלום moshmosh כל הכבוד לימור

06/05/2003 | 08:20 | מאת:

שלום משה ותודה על הפניה איני מכירה את התכשיר לימור איזנבוד