disothiazide

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/03/2004 | 21:33 | מאת: שלוי

שלום רציתי לברר מה התופעות של כדור disothiazide

24/03/2004 | 00:02 | מאת:

שלום שלוי בספרות מדווחות הרבה תופעות לוואי לתרופה, אולם אין חובה שכולן או אפילו חלקן יקרו לך. תופעות הלוואי הנפוצות הן: ירידה ברמות האשלגן בדם, פריחות על העור, כאבי בטן, חוסר תיאבון, בחילות, הקאות, שלשולים, עצירות, רגישות לאור, סחרחורות, כאבי ראש, התנפחות בלוטות הרוק, הרגשת נמלול. ייתכנו גם יובש בפה, צמא, חולשה, חוסר מנוחה וכאבי שרירים. לימור איזנבוד

24/03/2004 | 08:21 | מאת: שלוי

ראשית המון תודהעל ההתיחסות רציתי לברר באיזו צורה אני יכול להשלים את האשלגן- לא בכדור. תודה