כדורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/02/2004 | 13:29 | מאת: clark kent

ניסיתי הרבה סוגי כדורי שינה ורציתי לדעת אילו מבין הכדורים הבאים הוא החזק ביותר: נומבון, יוניסום, סונגה - נייט, זודורום, נוקטורנו, בנדריל, דרממין, היפונדורום או בונדורמין. והאם לקיחת כמות גדולה מכדור זה( הכדור החזק מביניהם) תשפיע יותר טוב או שזה יהיה מסוכן מאוד( אם זה מסוכן מה זה יכול לגרום?)

19/02/2004 | 00:04 | מאת: אלכס

היפנודורם הוא הכי חזק ובד"כ הוא לא מומלץ. עדיף להסתדר עם התרופות האחרות שכתבת. בכל מקרה לא לקחת יותר מטבליה אחת.

22/02/2004 | 00:24 | מאת:

שלום clark kent דני נתן תשובה המסדרת את תרופות השינה לפי חוזק (חפש בשאלות קודמות). לעניין שאלתך, החזק ביותר הוא היפנודורם, ואינו מצריך לקיחה של יותר מטבליה אחת, על מנת לקבל אפקט... מינון גדול מזה אינו מומלץ. בכל מקרה הוא נמכר על ידי מרשם רופא ורק ל-10 ימים. לימור איזנבוד

24/10/2004 | 16:38 | מאת: שלומית

מה המינון המומלץ של בונדורמין לילדים? האם זהו כדור שמשתמשים בו ילדים בעלי הפרעות שינה מסוימות?