ציפרלקס-cipralex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/11/2003 | 23:14 | מאת: רעות

קיבלתי 10 מ"ג ציפרלקס ליום בשל הסיבה שאני סובלת מלחצים וחרדות שהובילו לדיכאון שמעתי שנותנים את התרופה גם לאלו שסובלים מבעיות אכילה, האם לבולמיה או לאנורקסיה או לכאלו שסובלים ממחשבות תמידיות על דיאטה? אני גם סובלת מהתקפות של זלילת מתוק במקום אוכל האם יש סיכויי שהציפרלקס יסייע לי ? מהם המחקרים שעשו לגבי בעיות אכילה? האם התרופה ממכרת וגורמת להשמנה רצינית כמו שאר נוגדי הדיכאון אשמח לקבל תשובה תודה רעות

25/11/2003 | 22:49 | מאת:

שלום רעות התרופה אכן ניתנת גם להפרעות אכילה. הפרעת אכילה היא כמו שציינת, בולמיה או אנורקסיה. הרצון לאכול שוקולד במקום אוכל אינו הפרעת אכילה. התרופה אינה גורמת להשמנה. לימור איזנבוד