אינטראקציות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/11/2003 | 21:15 | מאת: דנית

שלום, יש לי מכר בגיל 50 – 60 שהוא אדם חולה מאוד. בנוסף על התרופות ברשימה מטופל גם באינסולין. הוא אובד עצות באשר לזמני הלקיחה של כל תרופה ולגבי אינטראקציות ביניהן. אודה לך אם תוכלי לעזור (הרקע שלי הוא בתחום מדעי החיים ולכן נתבקשתי לסייע). רב תודות. Acetosal 300 Concor 5 Norvasc 5 Atacand 8 Lipidal 10 Vitamin B1 100 Aldospirone 25 Primonil 25 Plavix Haldol 5 Losec 20 Fusid 40 Gincosan Evitol 200 Simvacor 20

18/11/2003 | 23:48 | מאת:

שלום דנית השאלה מורכבת מדי מכדי לענות עליה בפורום. לקופות החולים יש שרות של רוקחים קליניים, או תחת האיצטלה של רופא המשפחה אשר תפקידם לקחת את מכלול התרופות, תוך התחשבות בהכרות מצב החולה ולעשות סדר בלקיחת התרופות. ברוב המקרים, בדיקה מדוקדקת של הדברים מגיעה למסקנה כי חלק מהתרופות אינן נחוצות. לימור איזנבוד